miercuri, 6 octombrie 2010

Metin2.RO ! In continua dezvoltare.

Salut la toti. Dupa cum spune si titlul, in acest post o sa vorbim despre dezvoltarea rapida a serverului Oficial de Metin2.RO.

La inceput, metin2.ro a fost privit cu multa scepticitate. Dupa cateva studii ale blogerilor la cca. 4-5 luni, Metin2.Ro s-a amplasat pe locul 3 in Topul Celor Mai Jucate Jocuri Din Romania dupa World Of Warcraft ( Locul 2 ) si Counter Strike 1.6 ( Locul 1 ).  Tot atunci, jocul s-a dezvoltat foarte bine, introducandu-se update-uri grafice si ale jocului si modificandu-se echipa.


Citez din postul lui XOD :

 Draga comunitate ,

astazi a fost facut un mic Update Grafic.

Acest Update Grafic consta in : - mai multi copaci in mediul de joc , extinderea campului vizual , intensificarea rezolutiei texturilor monstrilor , npc-urilor , cladirilor , pamantului si cerului.

Daca inca nu puteti vizualiza aceste schimbari , inchideti clientul de joc si redeschideti-l, acum Torrentul ar trebui sa descarce update-ul pentru dvs.

Toate cele bune,
Echipa Metin2.ro



In momentul acela, metin2.ro urca spre o costanta victorie si inmulteste vizitatorii si cei care isi fac cont foarte repede. Deasemenea, cei de la GameForge se bucura de profituri uriase, unii jucatori investind si cate 300 de euro sau mai mult in acest joc.

Dupa 1 an de functionare metin2.ro poate spune ca a dat lovitura deoarece avea inregistrati peste 9000 de playeri, dintre care peste 5000 activi si cel putin 600 peste nivelul 60.
Peste ceva timp, au implementat si Grota Exilului, unde se poate intra numai de la nivelul 75+ si numai folosind piatra insangerata. Dupa aceea Al doilea nivel al grotei s-a implementat la scurt timp. Multi playeri s-au dezvoltat foarte rapid.
In legatura cu armele de 80, la o ora de la implementare, jucatorii le aveau deja +9 ! De aici reiese ca ei s-au pregatit cu mult timp inainte. Aici aveti un filmulet cu "coolbear", un jucator de pe leonis :

http://www.youtube.com/watch?v=vnBtZj2NGkI

De curand, metin2.ro a avut onoarea sa aiba primul jucator de Nivelul 99, mai exact "pamela", un ninja arc de pe serverul Pegasus. Urmeaza si "arculet", pe acelasi server, avand in momentul actual nivelul 98 !

In toate astea, am zis numai calitatile bune ale Metin2.RO, dar acuma urmeaza si cea rea ( singura dupa parerea mea ) :

Botii - Un hacker, sau mai multi, sau gandit sa faca bani din Metin2. Astfel, au inventat botii. Exista 2 tipuri de boti : De chat ( cei care spameaza si fac reclama la site ) si cei de camp ( cei care bat si aduna yang ). Faza e, ca acesti hackeri pot fi detectati, dar GameForge nu se strofoaca, avand in vedere ca tot mai multi playeri investesc din cauza acestor boti.

 _______________________________________________________________________________

Urmatorul subiect este legat de staff si de nemultumirile playerilor :

Daca intri pe forum, in aproape  toate categoriile vezi tot felul de topicuri : "Nu mai suport", "Staff incompetent", "botii ma dispera" etc. Vreau sa informez jucatorii, prin acest post, ca staff-ul mai au si ei viata reala si ca lucreaza voluntar ca sa ajute. Sunt in criza de staff, pana si eu am facut aplicatie pentru echipa jocului, si chiar una destul de mare ( 15 randuri )  si nu am fost aplicat. Trebuie sa faci una complexa sa fii aplicat ( 30 - 40 randuri sau chiar mai mult :) )

Asta e metin2.ro, cu bune cu rele

2 comentarii:

Aici postezi comentariul tau. Te rugam, nu injura.